2 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Hamish nem ilyen nyári szünetre számított. A szülei üzleti útra utaztak Japánba, ő pedig a skót felföldön ragadt egy nagynénivel, akit eddig nem ismert, egy morcos lánnyal, Izzyvel és egy seregnyi állattal. Még életében nem volt dolga kutyákkal, így fogalma sincs, mihez kezdjen magával.

Raktáron
Termékleírás

Hamish nem ilyen nyári szünetre számított. A szülei üzleti útra utaztak Japánba, ő pedig a skót felföldön ragadt egy nagynénivel, akit eddig nem ismert, egy morcos lánnyal, Izzyvel és egy seregnyi állattal. Még életében nem volt dolga kutyákkal, így fogalma sincs, mihez kezdjen magával.

Ifjúsági könyvek

Az Ifjúsági könyvek alkatézise weboldal azoknak a fiataloknak szól, akik az alkalmazott és interaktív módszerek segítségével szeretnének mélyebb tudást szerezni hitük alapjairól és a keresztény élet alapelveiről. Az alkatézis célja, hogy segítse a fiatalokat a hitük elmélyítésében, valamint a vallási ismeretek és értékek megértésében és alkalmazásában a mindennapi életben. A weboldal a Gyermek & Ifjúsági könyvek kategóriához tartozó letölthető tartalmakkal és tananyagokkal bővíti a tanulási lehetőségeket.

A weboldal felhasználóbarát és könnyen navigálható felülete lehetővé teszi a fiataloknak, hogy könnyen megtalálják az érdeklődésüknek és korcsoportjuknak megfelelő anyagokat. A kategóriák között böngészve a látogatók számos olyan könyvet találnak, amelyek különböző témákban és komplexitási szinteken kínálnak alkatézist. A weboldalon található leírások és értékelések segítséget nyújtanak a fiataloknak abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb könyveket.

A letölthető tartalmak, mint például munkafüzetek, feladatlapok és tanulói útmutatók, lehetővé teszik a fiataloknak, hogy strukturált és interaktív módon tanuljanak. Az e-könyvek és audiókönyvek pedig új dimenziót adnak a tanulási élményhez, és lehetőséget kínálnak a leckék önálló tanulmányozására és a reflektálásra.

Az Ifjúsági könyvek alkatézisének weboldala többek között interaktív fórumokat és közösségi platformokat is kínál a fiataloknak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megosszák gondolataikat és tapasztalataikat más fiatalokkal, és megtanulják egymástól. Ezen kívül az oldal rendszeres online közvetítéseket és élő beszélgetéseket is szervez különböző témákról és kérdésekről, ahol a fiatalok kapcsolatba léphetnek a hitüket építő tanárokkal és szakértőkkel.

Az Ifjúsági könyvek alkatézis weboldal a fiatalok számára egy interaktív és inspiráló platformot nyújt, ahol elmélyíthetik hitüket és vallási ismereteiket. Az itt elérhető letölthető tartalmak, online közösségi platformok és interaktív tanulási módszerek segítséget nyújtanak a fiatalok számára a keresztény élet gyakorlati alkalmazásában és a hitük építésében.


Gyerünk haza! - Szökés Magyarországon át Gyerünk haza! - Szökés Magyarországon át

Hallott már valaki Kokas faluról? Lakói szerint békés, barátságos hely. Eszter és Robert szerint azonban igazi rémálom. Az angliai testvérpár nem önszántából nyaral Kokason, a szüleik küldték őket ide. A kerti budit még csak megszoknák, de amikor rájönnek, hogy a húsleves errefelé az udvaron gyanútlanul kapirgáló tyúkból készül, akkor betelik a pohár.

Kincsvadászat - A mágikus detektívbőrönd nyomában 4. Kincsvadászat - A mágikus detektívbőrönd nyomában 4.

Egy ikerpár, két bajkeverő és kaland minden mennyiségben!

Warcraft: Legendák - Harmadik kötet Warcraft: Legendák - Harmadik kötet

A világ legjobb mangaalkotói közül néhányan összefogtak, hogy életre keltsék a Warcraft lenyűgöző világát. Az eredmény láttán pedig bizton állíthatjuk, hogy ezek a történetek egytől egyig elnyerték az utazók, a katonák és a tolvajok tetszését, és kiállva az idők próbáját valóban kiérdemelték a Legendák címet.

Gonosz Bestiák Sulija 2. - Az áruló Gonosz Bestiák Sulija 2. - Az áruló

A tomboló tenger hat szigetén épült fel a világ legveszélyesebb tanodája: a Gonosz Bestiák Sulija. Csak fajtájuk legjobb példányait veszik fel ide: fenséges leopárdokat, mérges skorpiókat és harapós cápákat, de az olyan különleges srácokat is, mint Noël, ha megállják helyüket a felvételi vizsgán.

Görög mondák és regék Görög mondák és regék

Eduard Petiška (1924 - 1987), a népszerű kisvakondról szóló mesék írója most az ókorba kalauzolja fiatal olvasóit. Elbeszélései nem pusztán ismertetik az ősi történeteket, mint oly sok mitológiai témájú kiadás, hanem megelevenítik a nagy hőstetteket és kalandokat, az Argonauták győzedelmes útját, a pusztulást és hírnevet hozó, szörnyű háborúkat, melyek Trója és majdnem Thébai vesztét okozták. A kötetet

Szellem, hol vagy? - Ó, Pénelopé! 2. Szellem, hol vagy? - Ó, Pénelopé! 2.

Szerintetek normális, ha az ember jobban fél a  barátja nagymamájától,  mint  egy kísértettől? Juhú! Az őszi szünetet a szerelmemmel töltöm! Csakhogy Artus nagymamájának a kastélya nem valami szívderítő hely. Ahogy Artus nagymamája sem túl barátságos. Finoman fogalmazva.

Évák - Sárosi István válogatott versei Évák - Sárosi István válogatott versei

Különleges könyv, miután az 1980-as évek elején Pécsett bemutatott Kodály Zoltán Székelyfonójának egykori színpadra állítói működtek közre megalkotásában, vagy legalább is inspirálói, gondozói voltak annak. Az akkori rendező, Bagossy László írta az előszót és válogatta a verseket, az akkori díszlettervező Bachmann Zoltán tervezte a könyvet, amelyet az azóta elhunyt Kossuth-díjas alkotó grafikái is

A rovarok A rovarok

A gyerekeknek ezernyi kérdésük van: Mivel táplálkoznak a rovarok? Hogyan látnak, hallanak és ízlelnek a rovarok? Miből lesz a pillangó? Hogyan élnek a méhek?

Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak

A vagány csajok visszavágnak! Vivian Carter besokallt. Elege van a texasi kisváros középsulijából, ahol az focicsapatnak mindent szabad. Elege van a szexista öltözködési előírásokból, a folyosói beszólásokból, de legfőképpen abból, hogy értelmetlen szabályok mentén élje az életét.

Egy Bitang Jó Fej Srác Naplója Egy Bitang Jó Fej Srác Naplója

Szia én rowley jefferson vagyok, és ezt a könyvet én írtam. most már nekem is van naplóm, nem csak gregnek, a legjobb barátomnak. - emlékirat, nem napló!

A Szent Johanna gimi 5. - Remény A Szent Johanna gimi 5. - Remény

\"A ragyogó napsütésbe kilépve ösztönösen hunyorogtam, majd megtorpantam. Ültek a padomon. Kissé megremegett a térdem, de azért erőt vettem magamon, és továbbmentem. - Te mit csinálsz itt? - kérdeztem Cortezt, aki a pad támláján ült, és ölébe ejtett kezében tartotta a zenelejátszóját. - Ülök - felelte olyan stílusban, mintha ez azért elég egyértelmű lenne. Jó, tényleg az volt, a vak is láthatta, csak

Percy Jackson és az olimposziak 2. - A szörnyek tengere Percy Jackson és az olimposziak 2. - A szörnyek tengere

Percy Jackson hetedik éve az iskolában meglehetősen unalmasan indul. Egyetlen szörny sem akarja betenni a lábát New York-i sulijába. Ám amikor az ártatlan labdázgatás élet-halál harccá válik egy csapat emberevő óriás ellen, a dolgok, hogy is mondjam. kezdenek eldurvulni. Váratlanul érkező barátja, Annabeth is csak rossz hírekkel szolgálhat: a Félvérek táborát védő határokat egy titokzatos ellenség

Szevasz - 25 kortárs novella Szevasz - 25 kortárs novella

A fiataloknak készült Szívlapát és Lehetnék bárki versantológiák megjelenése után a Szevasz című kötet kortárs novellákat gyűjt egybe ugyanennek az olvasóközönségnek: huszonöt köztünk élő író egy-egy elbeszélését.

Steph - Stephenie meyer csodálatos ifjúsága és a twilight saga Steph - Stephenie meyer csodálatos ifjúsága és a twilight saga

Stephenie Meyer, az Alkonyat saga szerzője, vagy ahogy rajongóinak milliói ismerik - Steph, harmincévesen még abszolut névtelen háromgyermekes családanya volt Arizonában. A kétezres évek közepén három év alatt lett a világ egyik legismertebb írója. Élettörténete ugyanúgy csodákkal van tele, mint maga a Twilight sorozat.   A könyv Steph ifjúságáról, a saga sikerének titkairól mesél. Utóbbiakról szólva

Tamás bátya kunyhója Tamás bátya kunyhója

\"ViIágtörténeti cselekedet volt ez a könyv. Megmutatta az egész világnak Amerika szégyenét, a rabszolgaságot... Harriet Beecher Stowe könyve betöltötte hivatását. De csodálatos módon nem felejtették el azóta sem. Ma is százezrek olvassák szerte a világon, színdarabokat faragnak, mozidarabokat csinálnak belőle, és nincs nap, hogy sokan-sokan meg ne siratnák a nemes szívű, vallásos lelkű, öreg négert,

Tisztaszívű Tamás titkos története Tisztaszívű Tamás titkos története

Tisztaszívű Tamás mesehős szeretne lenni, pontosan úgy, mint hat bátyja. Ők délcegek, bátrak, daliásak és erősek, de...

A sötétség városa A sötétség városa

A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra

Égi vándor Égi vándor

Egy teremtmény él az erdő mélyén… Olyan teremtmény, amilyet már több mint száz éve nem láttak Callumék farmján.Callum és Iona megfogadják, hogy titokban tartják csodálatos felfedezésüket, de vajon képesek is megvédeni?Az ígéret, melyet egymásnak tettek, mindkettejük életét megváltoztatja.

János vitéz János vitéz

Petőfi Sándor ezen elbeszélő költeménye olyan, mintha népmese lenne, csak éppen versben előadva. Petőfi János vitéz és Iluska sorsán keresztül igazságot is szolgáltat, de művében a magyar nép vágyát is megfogalmazta. Majd száz évvel később egy másik magyar író, Szerb Antal mondta: A János vitéz az, amit az ember szeretne odaajándékozni külföldi ismerőseinek, hogy megérezzék a magyar népjelleg melegségét,

Az árnyak háza Az árnyak háza

Az árnyak háza Rövid leírás: Valami bűzlik Tapsivárosban! Vajon milyen rejtegetni valója van a híres írónak, Best Zellernek? S miért zsarolja őt a titokzatos Miszter Iksz? A rejtély megoldása a kivételes szimatú nyomozóra, Joe Carrotra vár! Szerző: Joe Carrot Kiadó: Alexandra Kiadó Kiadás éve: 2014 Méret: 150x192mm Oldalszám: 224 oldal Kötés: kemény

Népszerű termékek

SRAM GX 11r 2x11
48 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali bútor Fly R2+üveg fehér/fekete + LED
124 415 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sarokgarnitúra szett Umbria VI P Rosario 456
557 333 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cserép alátétek CAPRI SQUARE 35 cm antracit
2 142 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ortega R121-3 / 4WR
75 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Post Scriptum – PC DIGITAL
8 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KURZWEIL KA120
280 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Thule König CB-7 095
42 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ROJAPLAST Kerti rattan bútor készlet CONCORD BIG
387 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regatta Montegra 4 Alpine Green
90 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
s. Oliver sötétkék, csipkés női póló – 36
5 395 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tork Advanced Soft 3 rétegű Toalettpapír 7 tekercs
2 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dare2b Take on pant 15K sínadrág, neonzöld, 152
29 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024