Termékleírás

A Sarokgarnitúra szett Romeo U Malmo 90 természetes fa egy elegáns és kényelmes bútor, amely a nappalidat vagy a családi szobádat feldobja. Ez a sarokgarnitúra ideális választás azoknak, akik egy modern és egyben hagyományos megjelenésű ülőgarnitúrát szeretnének.

Az ülőgarnitúra kiváló minőségű, természetes fából készült vázszerkezete biztosítja a tartósságot és a stabilitást. A fa színe és textúrája egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz a bútornak, ezáltal kellemesen meleg és otthonos hangulatot teremt a lakásban.

A sarokgarnitúra jól párosul a Malmo 90 nevű természetes bőrkárpitozással, amely strapabíró és könnyen tisztítható. A bőr puhasága és érintése kényelmet és élvezetet nyújt az ülőfelületen. A sarok része kényelmes párnákkal van ellátva, amelyek extra kényelmet biztosítanak ülés közben.

A Romeo U Malmo 90 természetes fa sarokgarnitúra rendelkezik egy praktikus tárolóval is, amelynek megfelelő helyet találhatsz a kanapén vagy a fotelben. Itt tárolhatod a távkapcsolókat, a könyveket vagy más apró tárgyakat, hogy mindig könnyen elérhetők legyenek.

A bútor könnyen összeállítható és a magas minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik. A Sarokgarnitúra szett Romeo U Malmo 90 természetes fa tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol fontos a kényelem, a stílus és a tartósság.

Bármelyik teremben is elhelyezed ezt a szettet, biztos lehet benne, hogy vonzó megjelenést fog adni a belső térnek. Az ülőgarnitúra tökéletesen illeszkedik a modern, skandináv vagy hagyományos stílusú berendezésekhez, és megfelel minden ízlésnek és igénynek.

Tulajdonságok:
- Természetes fa vázszerkezet
- Malmo 90 természetes bőrkárpitozás
- Kényelmes ülőfelület párnákkal
- Praktikus tároló
- Könnyen összeállítható
- Hosszú élettartam

Ha szeretnéd feldobni a nappalidat vagy a családi szobádat egy elegáns és kényelmes bútorral, akkor a Sarokgarnitúra szett Romeo U Malmo 90 természetes fa a tökéletes választás számodra. Válaszd ezt a bútort, és élvezd a kényelmet és a stílust otthonodban!

Az összes termék

Üdvözöllek a weboldalunkon, ahol minden olyan terméket megtalálsz, amire szükséged lehet a kerti alkatrészekhez. Az "Az összes termék alkatrész alkatéziséhez" szekcióban megtalálod a kert kategóriába tartozó összes terméket.

Széles választék vár rád, hogy feltehessed kerted vagy teraszod védelmét és kényelmét. A legjobb minőségű termékeket kínáljuk, melyek tartósak és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak.

A kerti alkatrészek között megtalálod a kerti szerszámokat, melyek nélkülözhetetlenek a kertészkedéshez. Választhatsz kisebb eszközöket, mint kerti gereblyék, metszőollók, fűnyírók vagy nagyobb eszközöket, mint permetezők, fűkasza vagy fűnyíró traktorok. Minden termékünk kiváló minőségű és könnyen kezelhető, hogy mindenki könnyedén végezhesse a kerti munkát.

A kategóriában találsz kerti bútorokat is, hogy még élvezetesebbé tegye otthonod kertjét. Kényelmes napozószékeket, asztalokat és székeket kínálunk, melyeket könnyedén összeállíthatsz és könnyen tisztíthatóak. Tehát élvezheted a kerti barbecue-t, a családi piknikeket vagy egyszerűen csak a kerti pihenést a csodálatos környezetben.

A kerti alkatrészek mellett a weboldalunkon található összes termék magas minőséget és versenyképes árakat kínál. Kínálatunk többi részében találsz más alkatrész kategóriákat is, mint a fürdőszoba, a konyha vagy a nappali. Mindegyik kategóriában megtalálod a megfelelő termékeket, hogy felújíthasd vagy dekoráld az otthonod minden részét.

Szakértő és barátságos ügyfélszolgálatunk mindig készen áll segíteni. Ha kérdéseid vannak, vagy tanácsot szeretnél kapni az alkatrészekkel kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Rendeld meg a kerti alkatrészeket most, és élvezd a csodálatos kertet, amelyet mindig is akartál. Bízz bennünk, hogy a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, amelyek hosszú ideig élvezhetők és könnyedén használhatók. Legyen csodálatos kerted és élvezd a friss levegőt bármikor, amikor csak szeretnéd!

13 996 Ft

Nappali bútor Switch II fehér /wotan Nappali bútor Switch II fehér /wotan

A Nappali bútor Switch II fehér /wotan egy elegáns és stílusos bútoregyüttes, amely kiválóan passzol minden modern nappali enteriőrbe. Ez a bútorszett nem csak esztétikus megjelenése révén tűnik ki, hanem praktikus és sokoldalú kialakítása miatt is. A bútoregyüttes tartalmaz egy tágas vitrin szekrényt, amely ideális helyet biztosít a dísztárgyak, könyvek vagy bármely más kedvenc tárgyaink elhelyezésére.

Sarokgarnitúra szett Max Sarokgarnitúra szett Max

A Sarokgarnitúra szett Max egy elegáns és modern bútordarab, ami tökéletes kiegészítője lehet bármely nappalinak vagy ülőhelyiségnek. A sarokgarnitúra kialakítása maximális kényelmet és kifinomult stílust nyújt. A szett része egy nagyméretű sarokülőgarnitúra, ami ideális a család minden tagjának. A sarokülőgarnitúra rendkívül kényelmes, vastag párnázattal és ergonomikus kialakítással ellátva. A magas

Matrac Medivis Talalay Blue H2 Cooling 180/200 Matrac Medivis Talalay Blue H2 Cooling 180/200

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés mértékét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

Matrac Medivis Talalay Embrace H2 Aloe Vera 120/200 Matrac Medivis Talalay Embrace H2 Aloe Vera 120/200

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg egy 7 cm-es, rendkívül rugalmas Talalay Embrace latexből készült rétegből áll, amely egyesíti a Talalay latex és a termoelasztikus hab előnyeit. Hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletesen alkalmazkodik és alvás közben párnázza a testet. A 14 cm-es Talalay Natural H2 latex réteg, amelynek szerkezete hozzájárul

Komoód 2d3s Ava 26 fehér/wotan Komoód 2d3s Ava 26 fehér/wotan

A Komoód 2d3s Ava 26 fehér/wotan egy elegáns és modern megjelenésű komód, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A fehér és wotan szín kombinációja egyedi és stílusos megjelenést biztosít. Ez a komódszekrény ideális tárolóhelyet nyújt a mindennapi használati tárgyaknak, így könnyedén rendben tarthatod a hálószobádat vagy a nappalidat. A két ajtón keresztül könnyen hozzáférhetsz a benne

Ágy Milena 90x200 Ágy Milena 90x200

Ágy matrac és ágyrács nélkül

Ágy bükk LK109–140x200 dió Ágy bükk LK109–140x200 dió

Ágy bükk LK189–90x200 fehérített Ágy bükk LK189–90x200 fehérített

Az Ágy bükk LK189–90x200 fehérített tökéletes választás mindenki számára, aki egy elegáns, stílusos és kényelmes ágyat keres a hálószobájába. A bükkfából készült keret biztosítja az ágy kiváló minőségét és tartósságát, így hosszú éveken át élvezheted a kényelmes alvás élményét. Az ágy fehérített felülete modern és letisztult megjelenést kölcsönöz a hálószobádnak, elengedhetetlenül hozzájárulva a szoba

Ágy bükk LK189–90x200 grey Ágy bükk LK189–90x200 grey

Az Ágy bükk LK189–90x200 grey egy modern és elegáns ágykeret, amely tökéletes választás bármely hálószobába. A termék mérete 90x200 cm, így ideális egyedülálló személyek vagy fiatalok részére. Az ágykeretet kiváló minőségű bükkfa anyagból készítették, ami rendkívüli tartósságot és stabilitást biztosít. A bükkfa természetes szépsége és textúrája eleganciát és melegséget kölcsönöz a hálószobának. A

Konyhaszekrény Tara K23-60-2kf/4 White Mat Konyhaszekrény Tara K23-60-2kf/4 White Mat

külön megvásárolható lábazat

Szekrény Heksagon 1 150 fehér/tölgy artisan Szekrény Heksagon 1 150 fehér/tölgy artisan

- test: 16 mm vastag laminált lemez - előlap: 16 mm vastag laminált lemez - a méhsejtek mintázata fekete színnel történő nyomtatással - alumínium vezetők - fekete műanyag fogantyúk - a szekrény hátulja HDF lapból készült - BIMAK csúszórendszer - az élek 0,5 mm-es, sérülésálló PVC furnérral vannak bevonva Kiegészítő felár ellenében -Fiók (2SZT) – 3355575 -Ajtófék

Komoda Dallas D7 csomós tölgy Komoda Dallas D7 csomós tölgy

A Komoda Dallas D7 csomós tölgy a modern és elegáns belső terek számára tervezett tökéletes kiegészítő. Ez a gyönyörű komód a stílus és a funkcionalitás tökéletes harmóniáját követi, és tökéletesen illeszkedik a nappaliba, hálószobába vagy akár az irodába is. A komóda méretei ideálisak minden otthonba, hogy helyet biztosítson mind a tárolásra, mind a dekorációra. Méretei 120 cm szélességben, 40 cm

Komoód Avis-CPL21 white crystal/pacific orah Komoód Avis-CPL21 white crystal/pacific orah

Skrzynia Bb07  fehér+zöld Skrzynia Bb07 fehér+zöld

A Skrzynia BB07 egy elegáns és praktikus tároló megoldás a modern otthonba. A fehér+zöld színkombináció friss és vidám hangulatot kölcsönöz a térnek, így tökéletes választás lehet a hálószobába, nappaliba vagy akár a gyerekszobába is. A nagy tárolókapacitású Skrzynia BB07 ideális ruhák, játékok, könyvek vagy bármilyen egyéb tárgy rendezett és stílusos elhelyezésére. A bozontos fólia és a masszív szerkezet

Szekrény II Oskar 90x180x53 fenyő Szekrény II Oskar 90x180x53 fenyő

A Szekrény II Oskar egy gyönyörűen megmunkált és praktikus fenyő szekrény, amely kiváló választás otthonodba. A szekrény mérete 90x180x53 cm, így elegendő helyet nyújt a ruháid, kiegészítőid vagy akár háztartási eszközeid tárolásához. A fenyő anyaga természetes és időtálló, így biztos lehetsz benne, hogy a szekrény egy hosszú távú beruházás lesz a lakásodba. A kiváló minőségű fenyőanyag nem csak strapabíró,

Szekrény Taro III 100 cm tölgy sonoma Szekrény Taro III 100 cm tölgy sonoma

A Szekrény Taro III 100 cm tölgy sonoma egy stílusos és modern szekrény, amely praktikus tárolóhelyet kínál a nappalidnak vagy hálószobádnak. Az elegáns tölgy sonoma színű felületének köszönhetően könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és feldobja a tér hangulatát. A szekrény méretei 100 cm szélességben, amely ideális helyet biztosít a ruháid, könyveid, dekorációid vagy egyéb tárgyaid számára.

Szekrény Jodełka 250 fehér/Tölgy Artisan/fekete Szekrény Jodełka 250 fehér/Tölgy Artisan/fekete

Szekrény Marmur T1 100 fehér/üveggolyó fekete Szekrény Marmur T1 100 fehér/üveggolyó fekete

Szekrény 2f Malta Világos szürke  Typ 107 Szekrény 2f Malta Világos szürke Typ 107

A Szekrény 2f Malta Világos szürke Typ 107 egy igényes és stílusos bútordarab, ami kitűnő választás lehet a hálószobába vagy a nappaliba. Ez a szekrény elegáns világos szürke színével és modern tervezésével tökéletesen illeszkedik a mai lakberendezési trendekhez. A világos színű felületek és a minimalista vonalvezetés egyaránt eleganciát sugallnak, emellett pedig könnyen kombinálhatók más bútorokkal

Szekrény Laos 2 250 fekete Szekrény Laos 2 250 fekete

A Szekrény Laos 2 250 fekete elegáns és praktikus bútordarab, amely kiválóan illeszkedik otthonod modern berendezéséhez. Az exkluzív fekete színű felületének köszönhetően a szekrény kiemelkedik a többi bútor közül, így könnyedén fókuszálhat rá bármelyik szobában. A szekrény nagy belső térrel rendelkezik, amely lehetőséget kínál a ruháid és egyéb tárgyak tárolására. Az egyedi tervezésű belső rekeszek

Népszerű termékek

SRAM GX 11r 2x11
48 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali bútor Fly R2+üveg fehér/fekete + LED
124 415 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sarokgarnitúra szett Umbria VI P Rosario 456
557 333 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cserép alátétek CAPRI SQUARE 35 cm antracit
2 142 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ortega R121-3 / 4WR
75 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Post Scriptum – PC DIGITAL
8 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KURZWEIL KA120
280 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Thule König CB-7 095
42 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ROJAPLAST Kerti rattan bútor készlet CONCORD BIG
387 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regatta Montegra 4 Alpine Green
90 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
s. Oliver sötétkék, csipkés női póló – 36
5 395 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tork Advanced Soft 3 rétegű Toalettpapír 7 tekercs
2 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dare2b Take on pant 15K sínadrág, neonzöld, 152
29 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024