2 795 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Fehér színű, kockás mintázatú fiú úszónadrág. Hálós bélésű. A derék rejtett madzaggal meghúzható. Anyag: 90% poliészter, 10% pamut.

Raktáron
Termékleírás

Fehér színű, kockás mintázatú fiú úszónadrág. Hálós bélésű. A derék rejtett madzaggal meghúzható. Anyag: 90% poliészter, 10% pamut.

Gyerek fürdőruhák

A Gyerek fürdőruhák alkatézisének weboldala a legújabb trendek szerint kínál kiváló minőségű és stílusos fürdőruhákat gyermekek számára. Az oldal a Gyerekruhák & Babaruhák kategóriába tartozik, és széles választékkal rendelkezik, hogy minden gyerek megtalálja az igényeinek és stílusának megfelelő fürdőruhát.

Amikor megnyitod az oldalt, azonnal észre fogod venni a rendezett és letisztult felületét, ami könnyűséget és kellemes vásárlási élményt biztosít számodra. Az oldal könnyen kezelhető, így könnyedén megtalálhatod a keresett terméket. A főoldalon látható egy széles választékkal ellátott névjegyblokk, ami a legújabb trendeket képviseli a fürdőruha divat világában.

Az oldalra kattintva felfedezheted a különböző fürdőruhák kategóriáit, ahol minden gyerek könnyen megtalálhatja a saját ízlésének leginkább megfelelőt. Legyen szó akár egyéni stílusról vagy kedvelt színekről, az oldalon mindenki megtalálhatja a tökéletes fürdőruhát.

A weboldalon található fürdőruhák mindegyike magas minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és kényelmet biztosítanak. Fontos számunkra a gyermekek biztonsága, ezért minden termék gondosan ellenőrzött és jóváhagyott anyagokból készül, melyek nem irritálják a bőrt.

Az oldalon számos fürdőruhát tartalmazó kép és leírás található, amelyek segítségével könnyen választást tehetsz. Az egyedi és színes design mellett a fürdőruhák kényelmes és ergonómikus viseletet biztosítanak a gyerekeknek, így teljes mozgásszabadságot élvezhetnek.

Válogathatsz a különböző méretek és színek között, hogy maximálisan megfelelj a gyermeked igényeinek és ízlésének. Az oldalon könnyedén kereshetsz a kívánt termékek között, így időt és energiát takarítva meg. Ha valamilyen kérdésed vagy kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, a weboldalon található elérhetőségek segítségével könnyen felveheted velünk a kapcsolatot.

Az alkatézis, vagy alkat tipp jelentősége nagyon fontos számunkra, ezért az oldalon praktikus tippeket és ötleteket is találsz ahhoz, hogyan válassz megfelelő fürdőruhát a gyermekednek. Az egyszerű vezérlőfelület révén könnyedén navigálhatsz az oldalon, és megtalálhatod a neked legjobban tetsző termékeket.

Tekintsd meg a Gyerek fürdőruhák alkatézisének weboldalát, és fedezd fel a divat és kényelem tökéletes kombinációját gyerekek számára!


Disney Verdák kék-piros fürdőnadrág 128 méret Disney Verdák kék-piros fürdőnadrág 128 méret

Disney Verdák kisfiú úszónadrág, kék-piros színben Disney Verdák gyerek úszónadrág, derekán gumis rögzítéssel, színes vidám kék-piros színvilágban. Az elején a Verdák animációs meséből ismert autók képe látható,a hátulja egyszínű piros színű. Az úszónadrág anyaga könnyű és szellős, könnyen szárad. Kitűnő minőségű termék, kiváló színtartás, éles grafikák, kényelmes viselet. Mosógépben 40 fokon mosható.

Just Kid’s kék-piros mintás fiú úszónadrág Just Kid’s kék-piros mintás fiú úszónadrág

Fehér színű, kék-piros mintás, 3 zsebes fiú úszónadrág hálós béléssel. Anyag: 100% poliészter.

IDEXE kisfiú terepmintás zöld úszónadrág IDEXE kisfiú terepmintás zöld úszónadrág

Kisfiú terepmintás zöld úszónadrág, rugalmas anyagú, anyagában mintás

IDEXE kisfiú polipmintás sötétkék fürdőnadrág IDEXE kisfiú polipmintás sötétkék fürdőnadrág

Kisfiú polipmintás sötétkék fürdőnadrág, rugalmas anyagú, anyagában mintás, dereka gumírozott

Fürdőnadrág Minnie masnikkal, ET0055_12, SunCity, rózsaszín, 18 h... Fürdőnadrág Minnie masnikkal, ET0055_12, SunCity, rózsaszín, 18 h...

Minnie fürdőnadrágja masnikkal

Fiú Fürdőnadrág - England - szürke Fiú Fürdőnadrág - England - szürke

Ez a vagány stílusú fürdőnadrág magabiztos viseletet biztosít a srácoknak a strandon. Rugalmas anyagának köszönhetően kényelmes, puha tapintású és nem irritálja a bőrt. A legkisebbeknek is komfortos viselet. Jellemzői: - Extra minőségű rövidnadrág - Oldalán dupla csíkozással - Minta: England - Anyaga: 100% Nylon

S.Oliver lány kétrészes Fürdőruha - Virág - barna-rózsaszín S.Oliver lány kétrészes Fürdőruha - Virág - barna-rózsaszín

Ez a virág mintás bikini, remek választás gyermeked számára. Vagány mintázata azonnal elnyeri tetszését! Jellemzői. - Szín: barna, rózsaszín - Minta: virág - Anyaga: 80% műszál, 20% elasztán (rugalmas) - Kezelési útmutató a bevarrt címkén látható ábrák szerint

S.Oliver fiú Fürdőnadrág - Terepmintás - zöld S.Oliver fiú Fürdőnadrág - Terepmintás - zöld

Hosszított fazonú, terepmintás fürdőnadrág, ami magabiztos viseletet biztosít a srácoknak a strandon. Rugalmas anyagának köszönhetően kényelmes, puha tapintású és nem irritálja a bőrt. Jellemzői: - Szín: zöld - Minta: terepminta - Anyag: 65% poliészter, 35% pamut - Bélés: 100% poliészter - Minta: S.Oliver

LOSAN boxer úszónadrág kék mintás 8 év (128 cm) LOSAN boxer úszónadrág kék mintás 8 év (128 cm)

Kék úszónadrág.Dereka gumis, szűkíthető behúzó zsinórralKiváló minőség!Anyag: Elasztan 20%,Poliamid 80%

boboli úszónadrág beachmintás 8 év (128 cm) boboli úszónadrág beachmintás 8 év (128 cm)

Nyomott mintás, rövid szárú úszónadrág, húzózsinóros, gumírozott derékkal és necc belső sorttal,könnyen száradó anyag. Kiváló minőség!  boboli márka-Magas minőségű,Spanyol márka.Kiváló minőségú spanyol termék.Anyag: Poliészter 100%

Bing nyuszi kislány rózsaszín fürdőruha 5 éves Bing nyuszi kislány rózsaszín fürdőruha 5 éves

Bing nyuszi kislány egyrészes rózsaszín fürdőruha - 5 éves (108 cm) Minőségi anyagból készült egyrészes kislány fürdőruha, bugyirésznél fodorral, rugalmas elasztikus anyagból, a kényelmes viseletért. Az úszódressz alapszíne pink és rózsaszín, az elején Bing nyuszival és barátjával Sulával.  Remek választás strandra, uszodába, otthoni medencézéshez. A fürdőruha anyaga, könnyű és szellős, gyorsan szárad.

Desigual Waterpolo sötétkék fiú úszónadrág Desigual Waterpolo sötétkék fiú úszónadrág

Sötétkék színű, mintás, hálós béléssel ellátott fiú úszónadrág. Külső anyag: 100% poliészter. Bélés: 100% poliészter.

Z Generation csíkos fürdőnadrág Z Generation csíkos fürdőnadrág

Csíkos fürdőnadrág, anyagában mintás, dereka gumírozott, megkötős   Kérlek, nézd meg a méreteket, mert ennél a terméknél mások a számozások!

Z Generation Donald kacsa mintás kék fürdőfelső Z Generation Donald kacsa mintás kék fürdőfelső

Donald kacsa mintás kék fürdőfelső, anyagában mintás, nyomott mintával díszített, hátul cipzáros

Z Generation Donald kacsa mintás kék fürdőalsó Z Generation Donald kacsa mintás kék fürdőalsó

Donald kacsa mintás kék fürdőalsó, anyagában mintás, varrott mintával díszített, dereka gumírozott

Minimode fiú Fürdőnadrág - Polip - kék Minimode fiú Fürdőnadrág - Polip - kék

Rugalmas anyagának köszönhetően kényelmes, puha tapintású és nem irritálja a bőrt. A legkisebbeknek is komfortos viselet biztosít. Válaszd te is gyermeked számára ezt a szuper fürdőruhát és indulhat a pancsolás! Jellemzői: - Márka: Minimode - Kiváló minőség - Gumibugyis béléssel - Hátsó részen kedves polip figurával - Megkötővel - Külső anyag: 100% poliamid - Bélés: 100% poliészter

Just Kid’s zöld mintás fiú úszónadrág Just Kid’s zöld mintás fiú úszónadrág

Fehér színű, zöld-sárga mintás, 3 zsebes fiú úszónadrág hálós béléssel. Anyag: 100% poliészter.

Kisfiú fürdőnadrág Bing nyuszi mintával - 110-es méret Kisfiú fürdőnadrág Bing nyuszi mintával - 110-es méret

Fedezd fel a nyári kalandokat ebben a Bing Nyuszi mintás kisfiú fürdőnadrágban! A vidám, sárga színű nadrág garantáltan színfoltja lesz a strandon vagy a medencénél eltöltött időnek. A Bing Nyuszi minta minden kisgyerek kedvence lesz, aki rajong a mesefiguráért. A fürdőnadrág 86% poliészter és 14% elasztán anyagból készült, amely kényelmes viselet a hosszú, nyári napokon. Minőségi I. osztályú termék,

nickelodeon Mancs őrjárat SKYE fürdő bugyi 2-3 év (92-98 cm) nickelodeon Mancs őrjárat SKYE fürdő bugyi 2-3 év (92-98 cm)

Mancs őrjárat gyerek fürdő bugyi, fodros.Anyag: Poliészter ,Nejlon ,Elasztan

Népszerű termékek

SRAM GX 11r 2x11
48 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali bútor Fly R2+üveg fehér/fekete + LED
124 415 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sarokgarnitúra szett Umbria VI P Rosario 456
557 333 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cserép alátétek CAPRI SQUARE 35 cm antracit
2 142 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ortega R121-3 / 4WR
75 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Post Scriptum – PC DIGITAL
8 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KURZWEIL KA120
280 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Thule König CB-7 095
42 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ROJAPLAST Kerti rattan bútor készlet CONCORD BIG
387 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regatta Montegra 4 Alpine Green
90 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
s. Oliver sötétkék, csipkés női póló – 36
5 395 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tork Advanced Soft 3 rétegű Toalettpapír 7 tekercs
2 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dare2b Take on pant 15K sínadrág, neonzöld, 152
29 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024