Termékleírás

A Lexibook digitális, újratölthető adó-vevő egy kiváló minőségű kommunikációs eszköz, amely egy 5 km-es hatótávolsággal, töltőállomással és 8 csatornával rendelkezik. Ez a készülék tökéletes választás a csoportos tevékenységekhez, mint például a túrázás, biciklizés, kirándulás vagy más kalandos tevékenységek, ahol a kommunikáció és az összekapcsoltság kulcsfontosságú.

A Lexibook adó-vevő nagyszerű választás minden korosztály számára, könnyen kezelhető és könnyen érthető. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kézben tartható és kényelmes, így hosszú távon sem jelent problémát. A flash memóriának köszönhetően a Lexibook mindig emlékszik az utolsó beállításokra, így folyamatosan ugyanazokkal a beállításokkal működik, amíg újra nem állítjuk őket.

A 5 km-es hatótávolság lehetővé teszi a zavartalan kommunikációt nagy távolságokon is. Már nincs többé szükség a telefonjának jó térerőre vagy a telefonhívásokra, ennek a Lexibook eszköznek köszönhetően bármikor és bármely távolságról kapcsolatba tud lépni társával.

Az 8 csatorna lehetőséget nyújt a csatornákon történő váltogatásra, amelynek köszönhetően a Lexibookot több hasonló jellegű eszközzel való zavaró interferencia elkerülhető. Ez a funkció kiváló abban az esetben, ha több csoport vagy csapat használja az adó-vevőt egy adott területen.

A Lexibook adó-vevő további előnye a töltőállomás. Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket könnyedén és egyszerűen újratölthesse, így nincs szükség a folyamatos elemcsere folyamatos költségére. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a töltőállomásra, és pár óra alatt újrahasználhatja. Ez a gyakorlatias megoldás segít megtakarítani az időt és energiát, miközben garantálja a készülék zökkenőmentes működését.

Összességében a Lexibook digitális, újratölthető adó-vevő 5 km-es hatótávolsággal, töltőállomással és 8 csatornával egy megbízható és praktikus kommunikációs eszköz, amely bármilyen csoportos tevékenységnél előnyt nyújthat. Legyen szó egy kalandos túráról vagy egy egyszerű piknikről, a Lexibook adó-vevő segítségével mindig kapcsolatban maradhat társaival.

Walkie talkie

Üdvözlünk az Autó-motor kategóriába tartozó Walkie talkie alkatézis weboldalán!
Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, hogy felkészülj kalandos autós vagy motoros utazásaidra. A walkie talkie-k az egyik legnépszerűbb eszközök közé tartoznak, amelyek lehetővé teszik a kommunikációt társaid és barátaid között, akár messziről is.

A weboldalunkon található alkatézis tartalmaz minden információt, amire szükséged lehet a walkie talkie használatához. Elsősorban olyan felhasználóknak szól, akik ki szeretnék használni ezeknek az eszközöknek a lehetőségeit a közlekedés során. Bár a walkie talkie-k eredetileg a katonai és mentőegységek kommunikációs eszközeiként jöttek létre, az autós és motoros közösség körében is egyre népszerűbbek lettek.

A weboldalunk szerteágazó témákat ölel fel az autó-motor kategória keretén belül. Az alkatézis részekre van osztva, hogy könnyen áttekinthető legyen a tartalom. Bemutatjuk a különböző típusú walkie talkie-ket, amelyek mindegyike más funkciókkal és specifikációkkal rendelkezik. Megtudhatod, milyen jellemzőket kell figyelembe venned a választás során, és melyik típus milyen távolságot képes lefedni.

Emellett részletes információkat találsz a walkie talkie-k használatához szükséges tartozékokról. Megmutatjuk, hogyan lehet őket könnyedén összeszerelni és beállítani, és hogyan működik a kommunikáció közöttük. Az elérhető frekvenciák és csatornák választékát is áttekintjük, valamint az elterjedt autós és motoros walkie talkie-csatornák szabályairól is beszélünk.

A weboldalunkon található információk mellett számos praktikus tanáccsal is szolgálunk a walkie talkie-k használatáról a közúton. Megosztjuk a legjobb gyakorlatokat és tippeket az autós vagy motoros csapatokkal való hatékony kommunikációhoz. Továbbá bemutatunk olyan kiegészítőket és eszközöket is, amelyek javíthatják a walkie talkie-k hatékonyságát és kényelmét.

A walkie talkie-k használata az autó-motor közösség számára nagyon előnyös lehet. Nem csak a társalgást teszik lehetővé a társaink között, hanem a biztonságnak is nagyban hozzájárulnak. Segítenek abban, hogy gyorsan kommunikáljunk veszélyhelyzetekben vagy más problémák esetén. Ezenkívül megkönnyítik az autós vagy motoros túrák szervezését és irányítását is.

Lépj be az autó-motor wedoldalának világába, és fedezd fel a walkie talkie-kben rejlő lehetőségeket! Navigálj a különböző szekciók között, olvass tanulmányokat, nézd meg a videóinkat, és vegyél részt a közösségünkben. Bármilyen kérdésed is lenne, legyél résen, mert mindig számíthatsz segítségünkre.

Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

UNIDEN PMR446SPL2CK, 2 db-os szett UNIDEN PMR446SPL2CK, 2 db-os szett

A UNIDEN PMR446SPL2CK egy tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kommunikálni társaikkal, legyen szó kirándulásról, sporteseményről vagy csak egyszerűen kényelmes és megbízható kommunikációt szeretnének otthonukban vagy kertjükben. Ez a 2 db-os szett két kézibeszélőből áll, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan tartható a kapcsolat a két fél között akár 8 km távolságon belül is. Ez a

Motorola TLKR T62, kék Motorola TLKR T62, kék

Motorola TLKR T82 Extreme, RSM Pack, sárga/fekete Motorola TLKR T82 Extreme, RSM Pack, sárga/fekete

A Motorola TLKR T82 Extreme RSM Pack egy kiváló minőségű, strapabíró kétirányú rádiókészülék, mely ideális választás minden kalandor számára. A sárga és fekete színű készülék könnyen felismerhető még a legzsúfoltabb környezetben is, így mindig könnyedén megtalálható. Az RSM Pack tartalmazza a készülékhez tartozó RSM (Remote Speaker Microphone) mikrofont, amely lehetővé teszi a kényelmes kéz nélküli

Lexibook Super Mario Adó-vevő 120 m hatótávolságig Lexibook Super Mario Adó-vevő 120 m hatótávolságig

Lexibook Animal Crossing Adó-vevő - 2 km Lexibook Animal Crossing Adó-vevő - 2 km

Lexibook Mancs őrjárat Kalandszett 120 m hatótávolságú adó-vevőkkel, távcsővel és iránytűvel Lexibook Mancs őrjárat Kalandszett 120 m hatótávolságú adó-vevőkkel, távcsővel és iránytűvel

Lexibook Spider-Man Adó-vevő - 2 km Lexibook Spider-Man Adó-vevő - 2 km

Lexibook Mancs őrjárat Adó-vevő - 100 m Lexibook Mancs őrjárat Adó-vevő - 100 m

Lexibook Mancs őrjárat Adó-vevő - 2 km Lexibook Mancs őrjárat Adó-vevő - 2 km

Motorola TLKR T82 Extreme, sárga / fekete Motorola TLKR T82 Extreme, sárga / fekete

Lexibook Cars Adó-vevő - 100 m Lexibook Cars Adó-vevő - 100 m

Lexibook kalandkészlet Minyonok rádiókkal, távcsővel és iránytűvel Lexibook kalandkészlet Minyonok rádiókkal, távcsővel és iránytűvel

Lexibook Pókember kalandkészlet walkie-talkie-val, távcsővel és iránytűvel Lexibook Pókember kalandkészlet walkie-talkie-val, távcsővel és iránytűvel

Motorola TLKR T82 Extreme, Quadpack, sárga/fekete Motorola TLKR T82 Extreme, Quadpack, sárga/fekete

A Motorola TLKR T82 Extreme Quadpack a legújabb generációs, megbízható és strapabíró walkie-talkie készülék csomag, mely ideális választás mind az outdoor, mind az indoor kalandokhoz. A sárga és fekete színű készülékek kitűnően láthatóak, így könnyedén megtalálhatóak akár sűrű erdőben vagy sötét helyen is. A TLKR T82 Extreme készülékek hosszú hatótávolsággal rendelkeznek, akár 10 km-re is elérhető

Motorola XT460 Motorola XT460

A Motorola XT460 egy all-in-one rádió és kommunikációs eszköz, amely kiváló minőségű és megbízható kommunikációt biztosít a munkahelyeken. Ez a kompakt készülék tökéletes választás a különböző iparágakban dolgozó csapatok számára, akik hatékony és többfunkciós kommunikációt igényelnek a munkafolyamatok optimalizálása érdekében. Az XT460 erős és tartós burkolattal rendelkezik, amely ellenáll az ütéseknek

Népszerű termékek

SRAM GX 11r 2x11
48 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali bútor Fly R2+üveg fehér/fekete + LED
124 415 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sarokgarnitúra szett Umbria VI P Rosario 456
557 333 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cserép alátétek CAPRI SQUARE 35 cm antracit
2 142 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ortega R121-3 / 4WR
75 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Post Scriptum – PC DIGITAL
8 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KURZWEIL KA120
280 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Thule König CB-7 095
42 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ROJAPLAST Kerti rattan bútor készlet CONCORD BIG
387 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regatta Montegra 4 Alpine Green
90 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
s. Oliver sötétkék, csipkés női póló – 36
5 395 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tork Advanced Soft 3 rétegű Toalettpapír 7 tekercs
2 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dare2b Take on pant 15K sínadrág, neonzöld, 152
29 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024