Termékleírás

Az AIPER Seagull Pro vezeték nélküli robotporszívó a háztartás egyik legnagyobb segítője lehet. Ez az intelligens készülék a legmodernebb technológiával van felszerelve, hogy a porszívózás még egyszerűbb és hatékonyabb legyen.

Ez a robotporszívó könnyedén alkalmazkodik a különböző padlótípusokhoz, beleértve a kemény padlókat és a szőnyegeket is. A kifinomult szenzoroknak köszönhetően az AIPER Seagull Pro képes elkerülni a bútorokat, az ütődéseket és a leeséseket. Ezzel a porszívóval akár a nehéz elérhetőségű helyeket is megtisztíthatjuk, mivel alacsony profillal rendelkezik, hogy behatoljon a bútorok alá és azok mögé.

Az AIPER Seagull Pro vezeték nélküli robotporszívó WiFi-kapcsolattal rendelkezik, így felügyelhetjük és vezérelhetjük a készüléket távolról a mobiltelefonunkról. Az intuitív applikációval egyszerűen állíthatjuk be a porszívó ütemezését és az egyéni előnyeinknek megfelelő beállításokat. Ezáltal betekinthetünk a porszívó tevékenységébe bármikor és bárhonnan.

Ez a robotporszívó erőteljes szívóteljesítménnyel rendelkezik, hogy a legapróbb porcseppet és az állatszőrt is hatékonyan felszívja. A kettős forgóecset rendszer és a 1700Pa szívóerő ideális kombinációt nyújt a tisztaság eléréséhez. Az AIPER Seagull Pro emellett halk üzemmóddal is rendelkezik, így a porszívás alatt elvégezhető más tevékenységeket nem fogja zavarni.

Ez a vezeték nélküli robotporszívó egy nagyon okosan tervezett készülék, amely hatékonyan navigál a házban és visszatér a töltőállomáshoz, ha az akkumulátor gyenge. Ráadásul az AIPER Seagull Pro teljesen önműködő, így szinte nem igényel felügyeletet a teljes takarítási folyamat során.

Álljon helyre az otthoni tisztaság és élvezze az AIPER Seagull Pro vezeték nélküli robotporszívó kényelmét és hatékonyságát minden nap!

Porszívók

A Porszívók alkatézis weboldal a Barkács, kert kategóriába tartozik, és a porszívókkel kapcsolatos alkatrészekre fókuszál. Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson az embereknek, akik porszívót szeretnének javítani vagy felújítani.

Az oldal számos hasznos és informatív cikket nyújt a látogatóknak, amelyek minden lényeges információt tartalmaznak a porszívók alkatrészeiről. A weboldal fő célja, hogy egyszerű és könnyen érthető módon magyarázza el az alkatrészeket, és részletes útmutatókat nyújtson azok cseréjéhez vagy javításához.

A weboldal néhány alapvető porszívó alkatrész bemutatásával kezdődik, például a porszívó zacskóval vagy a szívófejjel. Minden alkatrész részletesen leírja a funkcióját és a használatát, valamint közérthető illusztrációkkal is ellátja a felhasználókat. Az alkatrészek fontosságát is kiemeli, és bemutatja, hogy milyen hatással vannak a porszívó hatékonyságára.

A weboldal további részében részletes útmutatókat találhatnak a látogatók, amelyek bemutatják, hogyan lehet az alkatrészeket cserélni vagy javítani. Az útmutatók könnyen követhető lépéseket tartalmaznak, amelyeket bárki könnyen elsajátíthat.

Szintén vannak cikkek és blogbejegyzések, amelyek tájékoztatást nyújtanak az alkatrészek vásárlásával kapcsolatban. Az olvasók megtudhatják, hogy melyek a legjobb helyek, ahol beszerezhetik az alkatrészeket, valamint milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlás során.

A weboldal interaktív felületeket is kínál a látogatóknak, ahol kérdezhetnek, válaszolhatnak és megoszthatják tapasztalataikat. Ez segít a felhasználóknak, hogy kölcsönösen tanuljanak és segítsék egymást az alkatrészekkel kapcsolatos kérdésekben.

Összességében, a Porszívók alkatézisének weboldala egy hasznos és informatív forrás a porszívókkal kapcsolatos alkatrészek és azok javítása, cseréje iránt érdeklődők számára. A könnyen érthető útmutatók és részletes információk segítenek abban, hogy az emberek saját maguk is elvégezhessék a porszívók javítását vagy karbantartását, és megtakarítsák az időt és a pénzt, amit egy szakemberre költenének.

Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft

Nedis DUBG120AEP10 S-BAG porszívó porzsákPHILIPS/ELECTROLUX (51865) Nedis DUBG120AEP10 S-BAG porszívó porzsákPHILIPS/ELECTROLUX (51865)

  Ezeket a zsákokat PHILIPS és ELECTROLUX E200B porszívókhoz tervezték. Univerzálisan használhatóak és kiváló minőségűek. A csomagban 10 db zsákot + mikroszűrő található, 5 rétegűek és önzáró rendszerrel rendelkeznek. Philips, Electrolux - AEG- Tornado -Volta, Boldio, Clario, Calypso, Control,

Nedis VCBR111DBVAR porkefe szívófej természetes sörtékkel Nedis VCBR111DBVAR porkefe szívófej természetes sörtékkel

  A 35-30 mm átmérőjű, természetes sörtéből készült porkefe ideális a drága bútorok vagy karcolásra hajlamos felületek portalanítására. Csomag tartalma: ·       1x porkefe ·       1x 30 mm-es redukciós gyűrű

Nedis DUBG112VOR10 porszívó porzsák VorwerkKobold VK 118 (53651) Nedis DUBG112VOR10 porszívó porzsák VorwerkKobold VK 118 (53651)

 Ezeket a papírzacskókat a Vorwerk Kobold VK 118 porszívókhoz tervezték. Alkalmas a Folletto / Kobold: VK 118, VK 119, VK 120, VK 121, VK 122 modellekhez is.

Nedis DUBG120UNE10 Univerzális porszívó porzsák -50453 Nedis DUBG120UNE10 Univerzális porszívó porzsák -50453

 Univerzális porszívózsákok. A csomag 10 zsákot tartalmaz. Több mint 51 márkához alkalmazható Alkalmas porszívókhoz: BOMANN, BSK, CHROMEX, CLATRONIC/CTC, CONTACT, DAEWOO, DAMIK, DE, DAEWOO, DAEWOO, DAMIK, DE, AFK, AEG, BESTRON, BOMANN, BSK.

Nedis DUBG120SIB10 porszívó porzsák BOSCH/Siemens Arriva - Smiley Typ K Nedis DUBG120SIB10 porszívó porzsák BOSCH/Siemens Arriva - Smiley Typ K

  Bosch/ Siemens Arriva porszívózsákok - Smiley K. A csomag tartalmazza: ·       10x mikroszálas zsák, 5 rétegű rendszer. ·       1x mikroszűrő ·       önzáró rendszer Paraméterek: ·       méretek: 280 x 280 mm

TESLA PetCare Station Pro TQ500 kisállatápoló készlet TESLA PetCare Station Pro TQ500 kisállatápoló készlet

TESLA PetCare Station Pro TQ500 kisállatápoló készlet ideális fésüléshez, nyíráshoz és porszívózáshoz egy lépésben elektromos olló számos tartozékkal és kefével csendes működés a szívóerő háromszoros szabályozásával HEPA H13 szűrő nagyon magas légszűrő hatásfokkal Bemutatjuk a tökéletes készletet kedvenced gondozásához Szereted a szőrös barátodat, és csak a legjobbat akarod neki? Az ápolás fontos

Miele Blizzard CX1 Comfort - SKMF5 porzsák nélküli porszívó Miele Blizzard CX1 Comfort - SKMF5 porzsák nélküli porszívó

 

Bosch BGC21POW1 ProPower porzsák nélküli porszívó fekete HEPA Serie4 Bosch BGC21POW1 ProPower porzsák nélküli porszívó fekete HEPA Serie4

 

Concept VP4136 2 az 1-ben akkumulátoros botporszívó Concept VP4136 2 az 1-ben akkumulátoros botporszívó

  A VP4136 akkumulátoros botporszívó segít Önnek hatékonyan tisztítani az egész háztartást. Porszívózzon fel bármilyen padlót gyorsan és egyszerűen. A levehető kézi egységnek köszönhetően az apró szennyeződéseket is eltávolítja a kárpitokról, bútorokról, fiókokról és más nehezen hozzáférhető helyekről.

Concept VRP0020 HEPA szűrő készlet, 2 db Concept VRP0020 HEPA szűrő készlet, 2 db

  Ez a nagy hatékonyságú szűrőkészlet a Concept robotporszívókhoz készült, és teljes mértékben kompatibilis a VR2100, VR2110, VR3100, VR3110, VR3120 és VR3210 modellekkel. Tartalmaz 2 db habszűrőt és 2 db 13 HEPA szűrőt, amelyek magas szintű szűrést biztosítanak. Az ezekkel a szűrőkkel felszerelt porszívók

Sencor SVC 8936TI álló Porszívó Sencor SVC 8936TI álló Porszívó

A Sencor SVC 8936TI álló porszívó ideális választás otthoni takarításhoz. Kompakt, könnyű és könnyen kezelhető kialakítása lehetővé teszi a könnyű manőverezést a lakás minden pontján. A 800 W-os motor és a kétlépcsős szűrőrendszer segítségével hatékonyan szívja fel a port, szőröket és egyéb szennyeződéseket. Ez a porszívó nagy teljesítményű HEPA szűrővel van ellátva, mely hatékonyan távolítja el a

JIMMY H8 Pro Szürke, Ibolya Porzsák nélküli JIMMY H8 Pro Szürke, Ibolya Porzsák nélküli

Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívóA Jimmy H8 Pro egy vezeték nélküli porszívó, amely mindössze 1,49 kg súlyú - így rendkívül kényelmes a használata. A 160AW szívóteljesítménynek, a mellékelt cserélhető keféknek és az akár 4 tisztítási módnak köszönhetően hatékonyan és átfogóan takaríthat. Az akár 70 perces üzemidővel az egész lakást megtisztíthatja felesleges töltési szünetek nélkül. A beépített

Philips PowerGo FC8241/09 Porszívó 900W, Fekete Philips PowerGo FC8241/09 Porszívó 900W, Fekete

Kiváló teljesítmény bármilyen padlón Az energiahatékony motorral rendelkező Philips PowerGo porszívó tökéletes tisztítóhatást biztosít. Élvezd a tiszta, egészséges levegőt otthonodban az allergén szűrőnek köszönhetően, amely a káros részecskék több mint 99,9%-át felfogja. 900 W-os motor a nagy szívóteljesítményért A nagy hatékonyságú, 900 W-os motor mélyreható szívóteljesítményt biztosít a nagyszerű

Deerma DX118C 600W Álló porszívó Deerma DX118C 600W Álló porszívó

Ez a porszívó száraz tisztítást biztosít, így könnyedén megszabadulhat a porlerakódás okozta problémáktól. A 600 W teljesítményének köszönhetően hatékonyan és gyorsan tudja eltávolítani a szennyeződéseket. A porzsák nélküli kialakításnak köszönhetően nem kell időt és energiát pazarolnia a porzsák cseréjére. A 1.2 L-es portartály elegendő helyet biztosít a por felgyűjtéséhez. Ez a porszívó vezetékkel

HEPA SZŰRŐ K RCC 11G DAEWOO HEPA SZŰRŐ K RCC 11G DAEWOO

HEPA-szűrő K RCC 11G Daewoo Termékszám: 8590669166572 Termékleírás HEPA szűrő Daewoo RCC 11G porszívóhoz. Ez a kimeneti szűrő a portartályban található. Mosható és környezetbarát A szűrő vízzel mosható, ami azt jelenti, hogy többszöri használatra is alkalmas. A rendszeres szűrőcsere fontossága A porszívó megfelelő működéséhez elengedhetetlen a rendszeres szűrőcsere. Az eltömődött szűrő

D-KT01-0022 SZERVIZKÉSZLET T10 ECOVACS D-KT01-0022 SZERVIZKÉSZLET T10 ECOVACS

Szervizkészlet Ecovacs D-KT01-0022 1× fő kefe 4× oldalkefe (2×2 darab, fehér) 3× mosható szűrő (fehér) Kompatibilis az Ecovacs Deebot X1 OMNI (fehér) / T10 PLUS / T10 OMNI robotrendszerekkel

Rowenta Dual Force 2in1 RH6737 Porzsák nélküli 0,6 L Fehér Rowenta Dual Force 2in1 RH6737 Porzsák nélküli 0,6 L Fehér

VEZETÉK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ HOSSZANTARTÓ TELJESÍTMÉNNYEL A termék a legújabb technológiájú 18V lítium-ionos akkumulátorral van ellátva. KIVÁLÓ TAKARÍTÁSI EREDMÉNYEK A ciklon rendszer biztosítja a pornak a levegőből optimális mértékben történő leválasztását TAKARÍTÁS ERŐLKÖDÉS NÉLKÜL A kompakt, vezeték nélküli kézi porszívó nagyon könnyű konstrukciója mindössze 2,5 kg-os tömegével lehetővé teszi a megerőltetéstől

Domo DO233SV vezeték néküli álló- és kézi porszívó Domo DO233SV vezeték néküli álló- és kézi porszívó

Termékleírás \"Vezeték néküli álló és kézi porszívó 2 az 1-ben porszívó használat Álló porszívó a klasszikus padlós használathoz Kézi porszívós használat a levehető csőnek köszönhetően Nagy teljesítményű ciklon-rendszerű motor 18,5 V Li-Ion akkumulátorral Egyszerű tisztítás, kivehető portartály A porzsák nélküli használatnak köszönhetően nincsenek további üzemeltetési költségei Portartály

Nilfisk 128350614 porszívó 3,1 L 650 W Porzsákos Nilfisk 128350614 porszívó 3,1 L 650 W Porzsákos

Nilfisk 128350614 porszívó 3,1 L 650 W Porzsákos

ARIETE ART 2757 ARIETE ART 2757

RÚD PORSZÍVÓ 2 AZ 1-BEN Tölthető, vezeték nélküli 22V – Li-ion akkumulátor 2200 mAH kapacitással Töltési idő 4 óra A 120 W-os motor nagy szívóerőt biztosít 2 sebesség (min. mód: 45 perc, max. mód: 20 perc) Háromszoros

Népszerű termékek

SRAM GX 11r 2x11
48 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali bútor Fly R2+üveg fehér/fekete + LED
124 415 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sarokgarnitúra szett Umbria VI P Rosario 456
557 333 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cserép alátétek CAPRI SQUARE 35 cm antracit
2 142 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ortega R121-3 / 4WR
75 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Post Scriptum – PC DIGITAL
8 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KURZWEIL KA120
280 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Thule König CB-7 095
42 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ROJAPLAST Kerti rattan bútor készlet CONCORD BIG
387 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regatta Montegra 4 Alpine Green
90 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
s. Oliver sötétkék, csipkés női póló – 36
5 395 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tork Advanced Soft 3 rétegű Toalettpapír 7 tekercs
2 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dare2b Take on pant 15K sínadrág, neonzöld, 152
29 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024