3 299 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Jó reklám-e egy pszichológusnak, ha úgy hívják, „Megváltó”? Sauveur Saint-Yves magánrendelőjében egymásnak adják az emberek a kilincset. Persze aki először jön, bizony meghökken, amikor a 190 cm magas, csupa izom, sokkal inkább NBA kosarasnak, mint a pszichológia doktorának tűnő fekete férfi ajtót nyit neki.

Raktáron
Termékleírás

Jó reklám-e egy pszichológusnak, ha úgy hívják, „Megváltó”? Sauveur Saint-Yves magánrendelőjében egymásnak adják az emberek a kilincset. Persze aki először jön, bizony meghökken, amikor a 190 cm magas, csupa izom, sokkal inkább NBA kosarasnak, mint a pszichológia doktorának tűnő fekete férfi ajtót nyit neki.

Ifjúsági könyvek

Az Ifjúsági könyvek alkatézise weboldal azoknak a fiataloknak szól, akik az alkalmazott és interaktív módszerek segítségével szeretnének mélyebb tudást szerezni hitük alapjairól és a keresztény élet alapelveiről. Az alkatézis célja, hogy segítse a fiatalokat a hitük elmélyítésében, valamint a vallási ismeretek és értékek megértésében és alkalmazásában a mindennapi életben. A weboldal a Gyermek & Ifjúsági könyvek kategóriához tartozó letölthető tartalmakkal és tananyagokkal bővíti a tanulási lehetőségeket.

A weboldal felhasználóbarát és könnyen navigálható felülete lehetővé teszi a fiataloknak, hogy könnyen megtalálják az érdeklődésüknek és korcsoportjuknak megfelelő anyagokat. A kategóriák között böngészve a látogatók számos olyan könyvet találnak, amelyek különböző témákban és komplexitási szinteken kínálnak alkatézist. A weboldalon található leírások és értékelések segítséget nyújtanak a fiataloknak abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb könyveket.

A letölthető tartalmak, mint például munkafüzetek, feladatlapok és tanulói útmutatók, lehetővé teszik a fiataloknak, hogy strukturált és interaktív módon tanuljanak. Az e-könyvek és audiókönyvek pedig új dimenziót adnak a tanulási élményhez, és lehetőséget kínálnak a leckék önálló tanulmányozására és a reflektálásra.

Az Ifjúsági könyvek alkatézisének weboldala többek között interaktív fórumokat és közösségi platformokat is kínál a fiataloknak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megosszák gondolataikat és tapasztalataikat más fiatalokkal, és megtanulják egymástól. Ezen kívül az oldal rendszeres online közvetítéseket és élő beszélgetéseket is szervez különböző témákról és kérdésekről, ahol a fiatalok kapcsolatba léphetnek a hitüket építő tanárokkal és szakértőkkel.

Az Ifjúsági könyvek alkatézis weboldal a fiatalok számára egy interaktív és inspiráló platformot nyújt, ahol elmélyíthetik hitüket és vallási ismereteiket. Az itt elérhető letölthető tartalmak, online közösségi platformok és interaktív tanulási módszerek segítséget nyújtanak a fiatalok számára a keresztény élet gyakorlati alkalmazásában és a hitük építésében.


Zúzmaraszív - Zúzmaraszív 1. Zúzmaraszív - Zúzmaraszív 1.

Lépj fel a Zúzmaraszív fedélzetére, és légy részese a kalandnak! Messze-messze, a szörnyektől hemzsegő Hó-tenger legfagyosabb csücskében, van egy apró e...

Lili barátra talál Lili barátra talál

Isten hozta a hercegnőket! A Hercegnők iskolája különleges hely. A lányok itt tanulják meg, hogyan legyenek erősek és bátrak - és persze azt is, hogy nincs szebb dolog a barátságnál! Lili Cseresznyevirág Királyságából új diákként érkezik egy bentlakásos iskolába, és nem vágyik másra, csak hogy mihamarabb barátokra találjon. De sajnos nem ismer senkit! Annyira gyötri a honvágy, hogy amikor feltárul

Költővel nem járnék Költővel nem járnék

Kedves diákok! Kérjük, a holnapi, március 15-i megemlékezés miatt ünneplőben, szép ruhában érkezzetek az iskolába! Ugye ismerős? Aztán az ember egész nap ül a kényelmetlen ünneplőben, és várja, hogy túlessen a kötelező, tízperces iskolai megemlékezésen. Nemzeti dal és társai. Dögunalom.

A tánciskola 4. - Elveszve Párizsban A tánciskola 4. - Elveszve Párizsban

Végre elérkezett a várva várt párizsi utazás! A tánciskola legjobb növendékei közé a Kívülállók Klubja is beverekedte magát, pedig pár hónappal ezelőtt Cri...

Tom Sawyer kalandjai Tom Sawyer kalandjai

A Tom Sawyer kalandjai Mark Twain 1876-ban megjelent könyve. A regénybeli kitalált szereplő a nevét egy valódi Tom Sawyer nevű fiúról kapta, akivel az író...

Harry Potter és a Tűz Serlege - Griffendéles kiadás Harry Potter és a Tűz Serlege - Griffendéles kiadás

A Harry Potter és a Tűz Serlegének ez a gyönyörű, griffendéles kiadása a bátor, merész és elszánt boszorkányok és varázslók roxforti háza előtt tiszteleg.

Nindzsa kölyök - Repülő nindzsa Nindzsa kölyök - Repülő nindzsa

Nem a legmenőbb. Vagy a legbátrabb. De ő a világ legkockább nindzsája!

Otherworld - Játssz az életedért! Otherworld - Játssz az életedért!

Másvilág szinte észrevétlenül ejt csapdába. Olyan élvezetekben részesít, amelyekben nem lehet részünk a való életben, vagy mert nem megengedettek, tiltottak, vagy azért, mert nincs merszünk a kipróbálásukhoz. Aki egyszer ebbe belekóstolt, soha többé nem akar lemondani róla. Itt nincsenek korlátok, megszorítások. A játékba belépő valamennyi érzékszervét elárasztják az addig elvetendő ingerek: lát, hall,

Bolyongó (3. kiadás) Bolyongó (3. kiadás)

Szepes Norbert szeptemberben új esélyt kap a helyi hatosztályos gimnázium egyik végzős osztályában. De nem egyszerű a beilleszkedés.

Gonosz játék a Dinóparkban - 1000 veszély - junior 1. Gonosz játék a Dinóparkban - 1000 veszély - junior 1.

Ebben a könyvben Te vagy a főhős. Minden választott út egy újabb kalandhoz vezet. Valami rendkívül nyugtalanító dologra jössz rá: valaki betört a Dinóparkba! Mit kell tenned?

512 méter 512 méter

512 méter választja el őket egymástól, de világaik között nagyobb szakadék nem is lehetne.

Huckleberry Finn Huckleberry Finn

\"Fogtam a fejszét és bezúztam vele az ajtót... aztán fogtam a disznót, bevittem a szobába..., ott átvágtam a torkát a fejszével és ledobtam a földre, hadd vérezzen... Aztán egy ócska zsákot megraktam kővel..., végighurcoltam a fák közt, le a folyóig, és ott bedobtam a vízbe... Végre kitéptem egy csomót a hajamból, jól bevéreztem a fejszét, a hajfürtöt ráragasztottam és a fejszét a sarokba dobtam.

Nancy Drew naplója 1. - A Sarkvidéki Csillag átka Nancy Drew naplója 1. - A Sarkvidéki Csillag átka

Kedves Naplóm! Bess, George és én tényleg Alaszkában vagyunk! Bármerre nézünk, hatalmas hegyeket és szikrázó, mélykék vizeket látunk. A Sarkvidéki Csillag luxushajó első útján veszünk részt, és régi barátomnak, Becca Wrightnak, a hajóigazgató asszisztensének szüksége van a segítségünkre.

Athéné jele - Az Olimposz hősei 3. Athéné jele - Az Olimposz hősei 3.

Amíg a sors össze nem hozta egy robbanó szoborral, Annabeth biztos volt benne, hogy nagy meglepetés nem érheti már az életben. Annabeth a rómaiak táborában végre megtalálja elveszett szerelmét, Percyt, de nem sokáig élvezhetik az egymásra találás örömét, mert menekülni kényszerülnek.

Michelangelo és a halál színe Michelangelo és a halál színe

Az ifjú időutazókat ezúttal a reneszánsz Rómába repíti az idő-tér, a Tempusz, ahol tanői lehetnek annak, hogyan festi Michelangelo a Sixtus-kápolna mennyezetének híressé lett freskóit. Csakhogy a munka nem halad zavartalanul – valaki, úgy tűnik, a világhíres művész életére tör. Ki lehet az? A bosszús megrendelő? Egy féltékeny vetélytárs? Szerencsére Kim, Julian és Leon, valamint egyiptomi macskájuk,

The dark divine - fekete bárány The dark divine - fekete bárány

Tékozló fiú . Veszélyes szerelem. Halálos titok.  Grace Divine  a helyi lelkész lánya  mindig is tudta, hogy valami rettenetes történt azon az éjszakán, mikor Daniel Kalbi eltűnt, bátyja, Jude pedig vérbe fagyva tért haza. Most, hogy Daniel visszajött, Grace-nek választania kell iránta érzett növekvő vonzalma és bátyjához való hűsége között. Ahogy Grace közelebb kerül Danielhez, megtudja az igazságot

Twist Olivér Twist Olivér

Dologházban éjt nappallá téve robotolni nem embernek való munka, főleg nem gyerekeknek. Az árván maradt Twist Olivér tudja ezt jól. Ö többet akar az élettől. De sorsa még rosszabbra fordul, amikor Londonba szökik szerencsét próbálni. Tolvajbandába keveredik, és keservesen meg kell küzdeni azért, hogy megtalálja helyét a világban. A \"Klasszikusok könnyedén\" sorozat lehetővé teszi az ifjú olvasók számára,

Az ötödik pillangó Az ötödik pillangó

A nálunk is közkedvelt A rejtelmes Ginkó utca, Tördafejed-mesék, valamint az Áven és a kutyorz Vaúföldön szerzőjének új regénye érdekfeszítő, izgalmas, kiszámíthatatlanul szövevényes történet egy belgrádi árvaházban élő fiú gyors felnőtté válásáról; miközben nemcsak furcsa emberekkel és azok szellemeivel találkozik, hanem a csodálatos, áttetsző pillangókkal is. A misztikus fantasztikum, a magány, a

Égi vándor Égi vándor

Egy teremtmény él az erdő mélyén… Olyan teremtmény, amilyet már több mint száz éve nem láttak Callumék farmján.Callum és Iona megfogadják, hogy titokban tartják csodálatos felfedezésüket, de vajon képesek is megvédeni?Az ígéret, melyet egymásnak tettek, mindkettejük életét megváltoztatja.

Jácint úrfi a füllentők birodalmában Jácint úrfi a füllentők birodalmában

Jácint úrfi különleges képességgel jött a világra: éles hangja megrepeszti az ablaktáblákat, széttöri az üvegeket, orkánt kavar, és útjából mindent elsöpör. Átok az ilyen adomány, ám a füllentők birodalmában bizony még hasznos is lehet. Ebben az országban tilos az igazmondás, és ezért minden a feje tetejére állt: a macskák ugatnak, a kutyák nyávognak, még a pénz sem valódi. A sok hazugság ellen hamarosan

Népszerű termékek

SRAM GX 11r 2x11
48 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali bútor Fly R2+üveg fehér/fekete + LED
124 415 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sarokgarnitúra szett Umbria VI P Rosario 456
557 333 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cserép alátétek CAPRI SQUARE 35 cm antracit
2 142 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ortega R121-3 / 4WR
75 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Post Scriptum – PC DIGITAL
8 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KURZWEIL KA120
280 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Thule König CB-7 095
42 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ROJAPLAST Kerti rattan bútor készlet CONCORD BIG
387 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regatta Montegra 4 Alpine Green
90 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
s. Oliver sötétkék, csipkés női póló – 36
5 395 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tork Advanced Soft 3 rétegű Toalettpapír 7 tekercs
2 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dare2b Take on pant 15K sínadrág, neonzöld, 152
29 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024